Sunday, January 16, 2011

Anis nak jahit labuci

Hye reader.. how woww you ??
29/1/2011 nanti cousin anis punya wedding.. tema die warna silver.. mak cik Anis ade sponsor baju kurung warna silver untuk dipakai masa wedding tu....glamour akak uu.. mesti la glamour.. pengapit kot.. wewittt.. ^^
Silver kosong je tak ade corak bunga-bunga etc.. so Anis decide nak jahit labuci and manik-manik kat baju tu.. dulu Anis rajin kot jahit-menjahit ni.. sekarang kurang la.. busy..  
Anis ade search contoh-contoh labuci dijahit.. yang simple-simple tak banyak sangat.. semua yang advanced punya.. huhh kalau complicated sangat raya haji ke-3 pon  belom tentu anis bole siap jahit labuci tuh.. huhuhu






Contoh-contoh labuci dijahit as my inspiration.. huhuhu
semangat giler ni nak start menjahit ^,^
Dah siap nanti Anis share yea walaupun korang tak berminat Anis tetap akan share. Hahaha :)

sources : Google

3 comments:

EchA said...

omaigawd..bridesmaid ke ? abeh runtoh pelamin org anneihh oiiii..miahahahaha

Anonymous said...

nice...

umiliza989 said...

assalam...cantiknya...boleh x ajar saya cara nak jahit manik tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...